Era Drömmar!

Kom igen, berätta om era drömmar. Vi vill veta allt och då inte enbart "Om-tio-år-drömmar" utan NU? Vad går ni runt och dagdrömmer om på rasten/sega mattelektionen/på bussen hem och HUR tänker ni kring era visioner? Förblir de mest drömmar eller är ni fullt och galet inställda på att göra verklighet av dem? Isåafall HUR? Ut med språket!

Crew.Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag drömmer om att få kyssa vackra pojknackar och ligga på en filt i gräset och hångla tills läpparna domnar. Jag drömmer om att börja gymnasiet och känna att jag äntligen hittat rätt. Jag drömmer om att dansa på Berlins rökiga nattklubbar. Jag drömmer om att skriva den finaste låt folk hört. Jag drömmer om att bli accepterad och omtyckt för den jag är. Jag drömmer om att spela gitarr och sjunga på klubbar. Jag drömmer om att bli en duktig krönikör. Jag drömmer om att bli kär. Jag drömmer om att det här ska bli den bästa sommaren någonsin. Jag drömmer om att resa med mina vänner. Jag drömmer om att förändra världen. Jag drömmer om att våga vara mig själv.

2008-03-26 @ 01:07:38
Postat av: Cissi

Kunde absolut inte ha sagt det bättre själv.

Mmm.

C.

2008-03-26 @ 14:06:29
Postat av: sofia

jag drömmer om sommaren, att skriva bra låtar och ta snygga kort. om att sluta röka, klara av skolan och inte bry mig om vad folk säger och tycker om mig. om att vara beundrad, älskad och önskad. om att vara lite lite annorlunda och att folk en dag ska få veta allt och kanske kanske förstå min situation

2008-03-26 @ 22:40:51
Postat av: Cissi

Sofia, berätta gärna om din sitaution. Om du vill och skulle tycka det vore skönt att lätta lite på trycket därinne...

C.

2008-03-26 @ 22:54:40
Postat av: Emilie

oj, vad jag drömmer om. hm. jo, ja, jag drömmer om att det fanns någon som orkade ta sig tid att hänga med mig på små spelninar på klubbar här, i jönköping, att våga visa alla hur jag är egentligen. jag drömmer om att få leva fullt ut, lära känna nya människor, resa runt i hela världen, om att leva livet på festivaler hela sommaren igenom, att mina vänner i stockholm inte bodde så långt bort. att jag kunde skriva den där låten någon gång, den som känns som om den finns inuti, men som aldrig vill komma ut när jag försöker, att jag kommer in på gymnasilinjen jag vill gå. jag drömmer om att flytta ifrån denna sjukt tråkiga håla där jag bor.

2008-03-29 @ 18:01:08
Postat av: Cissi

Emelie! Tack att du delar med dig av det inuti, lovar att du inte är ensam om att vilja flytta från den där hålan...Jag gick runt och kände så hela min uppväxt;) Fast nu kan jag ändå åka tillbaks och känna "Jo fan, det har ju ändå sin charm"

Släng gärna iväg ett mejl om du är sugen på gästbloggeri.

C.

2008-03-29 @ 18:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0