Let´s talk about muttan

Hej folks

Jag håller på och gräver lite i det här med rakningshysterin, att det är så ooootroligt utbrett idag att raka sig mellan benen. Hur gör ni? Hur ser ni på hår? Berätta.

Om ni vill veta vad jag tycker så kolla min Metroblogg.

Kyss and so long, Cissi


Kommentarer
Postat av: Matilda

alltså, hår är bra, det finns ju faktiskt där av en anledning, men jag förstår samtidigt dom som tycker att det känns lite ofräsht och sådär. Könshår är ju kanske inte det charmigaste håret och definitivt inte det lenaste. Det jag känner är mest tragiskt är att man nu i högstadiet blir retad om man inte kör på helrakat, det anses lite äckligt och töntigt, ungefär som bindor, det är tydligen också jävligt äckligt. Vet inte om det är såhär i alla skolor men i min är det i vilket fall som helst så. Jävligt tråkigt och överreklamerat känns hela skiten, det är väll ändå ingen som ska stå och glo dig mellan benen och den personen som väl gör det borde ju tycka om dig oavsett hår annars kanske man borde se över vem som hälsar på i skogen alt. kalhygget.

just a thought.

2008-05-25 @ 19:00:15
URL: http://poptimistisk.blogg.se
Postat av: Cissi

Good thought!

2008-05-25 @ 23:30:43
URL: http://www.metrobloggen.se/cissiwallin
Postat av: miriam

haha bindor är bra. fria bindor till folket.

för övrigt tycker jag rakat är över hajpat men det är klart att om man står naken är man rätt så sårbar och då är det inte alltid det lättaste att gå och känna sig självsäker om ens fitta är helt annurlunda friserad än alla andras.

media kanske borde ta sitt ansvar på den här punkten.
det är trots allt en av dom saker som känns svårt att prata om och jag tror det snurrar i en del unga flickers huven.

2008-05-25 @ 23:46:05
URL: http://ateendiary.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag tycker på något sätt att det känns lite pedofilvarning på helrakat, vad gäller båda könen... Sen finns ju håret där av en anledning (de som tycker att det är äckligt med hår kan ju fundera över hur mysigt det är med svampinfektioner, som man drar på sig mkt lättare om man är helt slät...). Ett tips är att klippa lite, om man tycker att håret är för långt. Man måste ju inte ta bort allt, man kan ansa lite lagom.

2008-05-26 @ 00:13:26
Postat av: Nea

Jag håller med Erica, ansa lite lagom är bra. Att raka bort allt någon gång ibland kan man ju också göra om man känner för det. Tyvärr måste jag erkänn att jag gillar killar som är helrakade. Men det beror nog på att min ex-pojkvän alltid va helrakad. Jag kommer väl få en chock när jag har sex med någon annan sen. :P

2008-05-26 @ 19:30:38
Postat av: Matilda

miriam - mer bindor åt folket helt klart. jag vet inte hur det är med er, men jag får lite äckel känslor av tamponger, att det liksom inte kommer ut utan bara ligger där inne och fylls på, huah, sedan får jag världens mensvärk av tamponger, tycker att det är roligare att göra gula kycklingar eller röda tomtar av dom. men som sagt alla är ju olika och det är ju bra, annars kanske bindorna skulle ta slut!

2008-05-26 @ 23:17:05
URL: http://poptimistisk.blogg.se
Postat av: Tokan

Grymt bra blogg!



Ansa lagom <3 Jag var strängt emot allt som hette raka-där-nere förut, tills jag märkte att äcklet jag kände för min kära muffla (ah, en historia i sig) faktiskt försvann när jag tog bort det mesta av håret just... därnere-därnere liksom. Så jag började göra det långt innan någon annan fick tillgång till mufflan min, ergo gör jag det för min egen skull =)



Angående bindor och tamponger så är det olika från period till period vad jag föredrar. :O ibland känns tampong helt rätt, ibland vill jag bara vara mysig med binda :P

2008-06-09 @ 17:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0