Vårkänslor?

Hur ligger det till med vårfeelingsen? Pirrar det i tarmsystemet(flåt magen), rinner näsan, har pluggångesten slagit till och förlamat dig? Tell us!

Glöm inte att mejla om du vill gästblogga.

Crew.

Kommentarer
Postat av: M

jag håller på att gå under av stress, nian närmar sig sitt slut, snart slipper jag plastdockorna och drar till likasinnade på estet gymnasium.

2008-04-08 @ 19:53:18
Postat av: Emily

Hej Cissi och ni andra.
Det är såhär att en av mina bästa kompisar blev våldtagen på en fest förra helgen, jag försöker övertyga henne om att gå till polisen men hon vägrar. jag vet inte vad jag ska göra, hon kan ju inte låta honom komma undan men hon lyssnar inte på mig. Hon säger att ingen skulle tro henne och att det inte skulle gå igenom eftersom hon hade druckit, dessutom så skulle hennes mamma få reda på att hon dricker om hon nu skulle anmäla, jag försöker förklara för henne att det är bättre att anmäla och att hennes mamma inte kommer att bli sur över att hon var full men det gör ingen skillnad, hur fan ska jag göra?

Emily

2008-04-09 @ 09:53:30
Postat av: Linda

Hej Emily! Du måste få din kompis att gå till polisen, ingen tvekan om den saken. Det spelar ingen roll att det hände förra helgen, det är aldrig försent att anmäla. Jag tycker det är jättebra att du försöker prata henne till rätta och stötta henne. Hon kommer nog ha det svårt ett tag framför sig. Oavsett hennes beslut så är det bra att hon har folk omkring sig som stöttar henne, men det bästa är om hon går till polisen. Dels för sin egen skull och dels för att den här snubben fortfarande går omkring ostraffad därute. Vem vet om han ger sig på någon annan tjej? :( 100% stöd till dig, tjejen!

2008-04-09 @ 10:04:32
URL: http://sassycoona.blogg.se
Postat av: :)

jag mår alltid som bäst under våren, efter vinter känns våren så hoppfull, det blir ljusare och allt blir mer harmoniskt. Jag blir nästan alldeles lyrisk. Allt som varit jobbigt innan är inte så jobbigt när våren tar fart! det är helt underbart bara. Sen är jag en sån person som faktiskt blir kär på våren, men det kanske är för att jag är på topp då? vem vet. Våren är helt enkelt underbaar / ?

2008-04-14 @ 00:26:50
Postat av: Cissi

:)-Låter kalasskönt ju!

Kram, C.

2008-04-14 @ 13:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0