Oj jag i rutan...

Femman kör Tjenare Kungen i detta nu, det va ju skoj för er. Själv tänkte jag inte kolla.... Joo, ok jag ska kolla men bara i rent...Studiesyfte. Se vart de slänger in reklamen. En ny upplevelse blir det. Man vänjer sig aldrig vid att se sin egna nuna i tv/på bioduk, aldrig.

Svettigt... Dämpar svetten med chips.

Cissi.

Kommentarer
Postat av: Alva

Hej, först vill jag bara säga att Tjenare kungen är typ en av de bästa svenska filmer som finns så du ska se den med stolthet.

Sen tänkte jag dra ner lite på stämningen genom att berätta om ett problem jag har. Det är så att jag nyss fått reda på att min kompis är sjuk i leukemi och jag vet verkligen inte hur jag ska smälta det här. Jag är så otroligt rädd men min vän är ju såklart ännu räddare och jag vill så gärna vara stark för henne, men jag känner mig så otroligt dum, jag kan inte prata med henne på samma sätt som förut för mina problem känns helt plötsligt så töntiga. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, jag vågar inte ens åka och hälsa på henne utan kommer mest med en massa dåliga ursäkter, jag är så orolig för att jag ska säga och göra fel saker och jag är nästan säker på att jag kommer att gråta om
jag ser henne, hon har ju tappat allt hår på grund av cellgiftsbehandlingen och medicinerna gör att hon ser så sjuk ut även om hon just nu mår rätt bra, jag vill inte att hon ska se mig gråta, det är ju meningen att jag ska vara stark.

- Alva

2008-03-29 @ 13:24:32
Postat av: Rebecca

Hej Alva!
Vet du vad jag tror? Att du ska åka dit med en gång. Kommer tårarna så kommer det, men det är ju ett bevis på kärleken till din vän. Dessutom tror jag att är det något hon behöver så är det vanligt vardagssnack - du vet vad som händer runt omkring. Berätta om någon pinsamhet som får er båda att skratta. Skratt läker åtminstonde hjärtan väldigt bra!

2008-03-29 @ 14:06:03
URL: http://vackraord.blogg.se
Postat av: Cissi

Tack rara Alva, jag kollade faktiskt hela filmen igår och det kändes bra, jag gjorde ju det bästa jag kunde;)

C.

2008-03-29 @ 15:45:30
Postat av: Mimmi

Egentligen skäms jag oerhört för att fråga en sån här sak, men det går ju inte direkt att fråga mamma.

Det är såhär att min kille vill att vi ska ha oralsex, jag vågar inte riktigt, jag skäms och är rädd att han ska smaka äckligt, eller ännu värre att han ska tycka att jag gör det. samtidigt vill jag ju gärna prova, det sägs ju vara rätt skönt..ehm, ja, hoppas ni kan ge mig lite tips eller nåt.

mvh Mimmi

2008-04-01 @ 12:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0