Det krävs så lite, jo sant

Jag vaknade med jävla mensklet i hela sängen för att mötas av en hånigt tom kyl, inga rena kläder, en galet lång ToDo-list och kände att "nää, back to bed" Då rullade Maia Hirasawas magiska version av Arks "Worrying kind" plötsligt på radion, jag frös till. Det är så underbart och patetiskt på samma gång att en ynka låt kan ge så mycket, ja pepp. Tack för det och in i duschen.

Cissi

Kommentarer
Postat av: Sofie

hej hej, ja förstår verkligen vad du menar med att en låt kan förändra humör och liknande! Men jag har en annan fråga, jo jag träffade dej på popkollo och jag vill inte va för på och så numen, du är ju ganska "blek" i huden alltså verkligen inte din personlighet ;) men jag är också blek och får ganska mkt skit för de, men jag trvis med de! Jag är själv "solallergiker" och kan itne va i solen utan massa tröjor på mej och kan därför självklart inte blir brun om jag inte solar solarium. Men solarium känns så onödigt ; 1. de kostar stöört mkt! 2. man kan få cancer och 3. jag har inte tid.. Och ändå känner jag mej "skyldig" när folk påpekar hur spöklik jag är.. Känner du på något sätt likadant? kram kram "spöket"

2008-03-27 @ 18:48:15
Postat av: Cissi

Sofie!

Gud vad jag känner igen mig i allt du berättar! Jag vart mobbad under heela låg och mellanstadiet för min yberbleka hy(folk skrek "Spöket" och sjöng "Ghooosterbusters" varje, varje dag) och jag mådde såklart bajs över det. Idag är jag superstolt över min blekhet och har därmed även accepterat den, har liksom lagt ner att "försöka bli brun"

Tänk såhär, du kommer se betyyydligt yngre och fräschare ut när du är fyrtiofem än alla muppar som toksolar solarium i sin ungdom(vet vet uttrycket "solariekärring";) Tänk att du och din mjölkvita hy gör dig speciell, så känner i allafall jag. Nästa gång nån tjatar om att du borde sola eller är taskig så ryt ifrån! Lika oacceptabelt som det är att mobba en svart för dennes hudfärg är det att mobba nån som oss. Påpeka deras trångsynthet och säg att alla har rätt att se ut precis som de vill, det är det som kallas induvidualism.

Kramen, C.

2008-03-27 @ 19:07:14
Postat av: Johanna

haha åh vad jag känner igen mig. speciellt det där med mensklet. jag är lat och orkar inte hålla reda på när jag ska få mens, så det brukar bli lite kaosartat nån gång i månaden. men det är lite vardagsspänning sådär.
och angående vit hud, så tycker jag att det är jävligt snyggt. precis som det är jävligt snyggt med brun hy. jag brukar vela och inte veta om jag ska sola på sommaren eller inte. det brukar bli en kompromiss och så får jag varken vit eller brun hy, men mittemellan funkar väl också antar jag.

2008-04-02 @ 01:02:37
URL: http://dontdrinkpoison.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0